2014. július 5., szombat

#7.Kritika- Majd lesz egy kiút. #8.Kritika- Diana

Majd lesz egy kiút
Majd lesz egy kiút. (x)
Kinézet: A fejléc nekem nem tetszik! Csak fogtál egy textúrát egy-két képet és rá raktad. Van bármilyen designes blog, onnan biztos tud valaki csinálni neked egy szépen kinéző fejlécet. Nem? Maga a kinézet az jó lenne, de nem nagyon passzolnak össze a színek. Ha barna színt akarsz csinálni, akkor legyen valami szép hatása a blognak! A szöveget sor-kizártra tenném mert az szép és összhangba viszi a blogot!
10/5

Történet: A történet tetszik. Érdekesnek ígérkezik. Nagyon sokat még nem tudok mondani a blogról, mivel csak egy rész van fent, de tetszik azért. Annyit tanácsolok hogy, folytasd csak, mert jó lesz ez, és ha azt szeretnéd hogy többen olvassák, rakd csak ki egy ilyen blog megosztó oldalra, hátha valaki benéz.:))
10/9

Összegezve.20/14
A történet tettszik, de a kinézetén változtatnék. Így tovább! További szép blogolást! :) A további nap folyamán lehet beugrók hozzád olvasni! :) Ha persze lesz új rész.;) 



Diana
Diana (x)
Kinézet: Tetszik a fejléc, de egy valami nagyon zavaró rajta. Az a szem nem igazán tetszik rajta, ott Niall mellet. A "Diana" felíratott is másmilyen betűtípusra raktam volna. Ott az oldal szöveget is lecserélném egy olvashatóbra. Nagyon szúrja a szememet! A díjakat legalulra tenném! 
10/6

Történet: Nagyon-nagyon tetszik a történeted! Még régebben én is írtam ilyesmi történetet. Most csak bele-bele olvasgattam a történetbe, de természetesen elfogom olvasni is! :) Jubi.. gratulálunk, újabb olvasót köszönhetsz a történetedhez! :) :D További jó blogolást! (És bocsi hogy csak ennyit írtam!):) 
10/10

Összegezve: IMÁDOM! 
20/16  
                       
BETTI