2015. február 24., kedd

#Kritika - Between heaven and hell

Hey!
Meghoztam az első kritikámat. remélem tetszeni fog. Rendelni e-mailben tudtok tőlem (daniellamirachelle@freemail.hu)

- Ez a kritika nem bántásból íródott -

(x)



1. Fejléc:

A fejléccel egy kicsit bajban vagyok. Tetszik, mert nagyon szép, de számomra egy kicsit nagy, a többi része viszont tetszik. Kellemes hatást kelt, viszont észrevettem, hogy JPG formátumban van lementve, így a PNG formátumban kidolgozott dolgok és átlátszóságok egy kicsit elvesztek, de nem zavaróan homályos a kép. 

10/8

2. Design:

Mindig összevetem, hogy a fejléc mennyire illik a design többi részébe. Akármennyire is tetszik a fejléc, azt kell mondanom, hogy nem illik a design-ba. A szürke nem harmonizál a fejléceddel, mert a fejlécben nem található szürke szín, talán nagyon kevés. A betűtípusra rátérve. A dátum fejlécnek a címe nem tetszik, a többi viszont jó. Talán a bejegyzésnek a betüméretén egy kicsit nagyobbítanék. Továbbá nem tetszik a szélesség - amit említettem a fejléc pontnál -, még ha a fejléc szélessége marad is, szerintem mindenképpen érdemes lenne a bejegyzés szélességét egy kicsit összevenni, így a moduloknak több hely marad. Tovább hiányolom a chat ablakot, de ezt leszámítva, összességében nem rossz.

10/6

3. Történet, írásmód, helyesírás:

Nagyon tetszik. Tetszik a történet is és az írásmódod is. Bár őszintén szólva amikor belekezdtem a prológusba, sablon történetnek gondoltam az első 2 mondat alapján, aztán tovább olvastam és megtetszett. Örömmel látom, hogy használod az írásjeleket, és nem csak úgy 'írsz a vakvilágba'. Ezért felírok neked egy hatalmas képzeletbeli piros pontot. Helyesírási hibák voltak, de nem sok. Szóismétléssel nem nagyon találkoztam.

10/ 10

Bár rövid lett a kritikád, nem sok 'hibát' találtam a blogodban. Az egyetlen tanácsom talán az lenne, hogy változtasd meg a design színét, hogy még szebb legyen a blogod kinézete!

30/ 24

(Ha szeretnétek tőlem rendelni írjatok e-mailt, vagy jelezzetek itt kommentben, esetleg chaten. Ha megnézitek a rendelés menüpontot akkor megtudhatjátok, hogy miket vállalok még el)