2015. április 6., hétfő

Boldog húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Sziasztok! Boldog húsvéti ünnepek kívánunk nektek, kedves kis látogatóink! :) Remélem sok locsoló érkezett hozzátok. Szeretnétek ma játszani valamit? Vagy kérni valamit? Nyugodtan írjátok meg nekem chatba vagy ez alá poszt alá. A fejlécversenyről csak annyit mondanék, hogy hosszabbítottam rajta, hogy ha valaki esetleg nem tette még meg az tudjon jelentkezni rá.:)  A rendeléseket, amik még maradtak, azt igyekszem megcsinálni, mert rossz lett a gépem, így ezért késik a dolog, szóval innen üzenem azoknak, akik rendeltek, hogy késni fogok velük egy csöppet. Ne haragudjatok! Csak ennyit szeretem volna. További szép napot! ;)

BETTY

Kritika - #2 Don't Speak , #3 Hologram



Sziasztok!
Egy újabb kritikát hoztam, ha szeretnétek rendelni tőlem, azt Chatben és E-mail-ben is megtehetitek.
Mail(daniellamirachelle@freemail.hu)

Don't speak
(x)
- Ez a kritika nem bántásból íródott -

I. Fejléc:

Amikor először megnyitottam a blogod linkét, megakadt a szememe a fejlécen - mi máson? -. Nagyon szép, szépen ki vannak dolgozva a részletek. Kissé "egyszerű", de mégis nagyszerű. Nincs túl zsúfolva. A három kis szövegrész pedig tökéletesen illik bele. Tetszik, hogy nem egy átlagos fejlécről van szó. Külön kellemes hatást kelt, hogy a fejléc két szélénél más színek is keverednek, ami később visszaköszön a háttérben is. Nagyon szép munka!

10/10

II. Design:

Amin először megakadt a szemem, az az, hogy el van méretezve a fejléc, a sablonhoz képest. A fejléc jobb szélénél ott egy fekete csík, ami jelzi, hogy nagyobbra van véve a sablon szélessége, így kilóg a fejléc, és ott tátong egy fekete csík, ezt leszámítva viszont nagyon szép az egész desing. Az összes modul nagyon kifinomult, pont annyi van, amennyinek lennie kell. Ha designt készítek, általában a blogban található színekből készítem el a chatbox-ot, mert nem szeretem az átlátszót, de a te blogodba illik. Szerintem érdemesebb lenne a címet középreigazítani egy ccs-kóddal (bejegyzés végén megtalálható), így sokkal szebb lenne a hatása. Valamint ha a bejegyzés szövegét középre igazítanád, mégjobban mutatna. A másik dolog, amit nem értettem, hogy az új bejegyzésed neve 'Prológus', ez eddig rendben, írtál egy kis köszöntőt, etcetc, majd amikor belekezdtél a részbe, leírtad mégegyszer, hogy Prológus. Nos, szerintem ez felesleges. Én általában egy elválaszó vonallal határolom el a köszöntőt a résztől, de ez a cím dolog egyéni szocprobéléma. 

10/9

III. Történet, helyesírás és írásmód:

Mivel csak egy köszöntő, és egy prológus van fent, sok mindent nem tudok írni a történetről, ám az eddigi írásodból látszik, hogy tehetséges vagy! Van érzéked az íráshoz, és ezt ki is használod. Helyesen használod az írásjeleket, helyesírási hibát pedig nem fedeztem fel, ami egy kissé zavart, hogy néhány helyen ..-ot írtál. Nincs olyan, hogy két pont. Egy pont van, avgy három. :D
Ezt az egy pici hibát leszámítva nagyon tetszik a történet - már amennyi van eddig belőle -, biztos vagyok benne, hogy olvasni fogom. Fel is iratkoztam!

10/9

30/27!