2015. június 3., szerda

Liam Payne GIFEK

Hozztam egy pár Liams gifet nektek remélem teszelni fog :)








Daniella beszól #1

Kedves olvasók!
Mint a címből is kiderül, betelt nálam a pohár!
Mégis mit gondolnak néhányan, amikor designt rendelnek? Egyszerű megcsinálni? -nem. Egyszerű úgy megcsinálni, hogy a történetről abszolút nem tudsz semmit? -nem.
Mégis van nem egy, nem két olyan ember, aki lecseréli egy szó nélkül az elkészített designt. Minden munkát úgy adok ki a kezemből, hogy se magamra, se a blogra ne hozzak szégyent. Mindig megpróbálom a legtöbbet kihozni a fejlécen abból, amit kértek. Amikor elkészült a munka, egy külön e-mailben elmondom minden rendelőnek, hogyha akármilyen kifogása van, vagy szeretne valamit változtatni, akkor szóljon, hisz azért vagyok, hogy segítsek. Ehelyett inkább lecseréli a frissen kapott designját :') Legalább annyi becsület lenne az illetőben, hogy megmondja az őszintét; Nem tetszik!
Higgyétek el, hogy nem sértenétek meg azzal, ha ezt kimondjátok. Azzal aláztok meg, hogy egy szó nélkül leváltjátok.... Nyilván hiába koptatom a billentyűzetet, mert ezek után is lesznek olyan emberek, akik lecserélik. Nemcsak nálam, máshol is. Remélem, ha ezt a posztot egy olyan ember olvassa, aki valaha már lecserélte a friss munkát, amit kapott, átértékeli a dolgokat.

Ölel titeket, Daniella xx.