2015. december 24., csütörtök

Boldog Karácsonyt!

Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Puszil titeket,
A YDMC CSAPATA

Elkészült rendelések











Kritika-Purpose//Cintia//

(x)

Mielőtt elkezdem kifejteni a véleményemet le kell hogy szögezzem tegnap este pontosan 23:12-kor találtam rá a blogodra és amint elolvastam rögtön fel is iratkoztam nagyon megfogott a tartalma és a Prológus is érdekes volt és váratlan így hát ezért akartam én megírni a Kritikát a már amúgy is fantasztikusan sikerült blogodról...De nem fecsegek tovább inkább bele is kezdek.

Kinézet: Hát ez valami eszméletlen!! Az elrendezése, a színek a formája és maga a fejléc is nagyon szép és kidolgozott. Külön tetszik hogy mindig írsz egy kis részt a következő részből ami engem nagyon felcsigázott szóval siess azzal is! :) Összességébe véve csodálatos, és semmi baj a Kinézettel.

Történet: Érdekes, és elolvasva a Prológust az olvasó rájön érdemes olvasni a blogot hiszen nem sablon sztori és biztosan számítható benne sok izgalom és bonyodalom. Külön tetszik hogy itt nem csak a szerelemről van szó hanem bele is teszed Rebeca testvérét Max-et is így róla is megtudunk sok mindent nem csak a lány alkohol illetve a drog problémájáról és a szeretet hiányáról. Meglepő és váratlan dolog az is hogy egy meleg fiút is bele tettél aki legjobb barát a lány számára. Mondhatjuk, és mondjuk is ki hogy remek blog! :) 

Remélem amiket írtam te is így véled és semmiféle félreértés nem származik majd a Kritikámból adódóan, és tényleg mint olvasó siess azzal a résszel mert már nagyon várom és szerintem más is! Sok feliratkozót és olvasót a további időbe....:)